Adrià Gilabert
Psicólogo
Adrià Gilabert
Psicòleg

Guia de gestió psicològica durant quarantenes

En el moment actual, degut a la situació d’alerta sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19 des dels diferents centres de psicologia hem adoptat les mesures necessàries per garantir l’atenció psicològica a aquelles persones que vulguin tenir un suport psicològic per part dels professionals.

És per aquest motiu que durant el temps que es mantingui l’estat d’alerta i les mesures de Quarantena i confinament facilitem a les persones que ho necessitin el servei d’atenció i suport psicològics online, per videoconferència a través del telèfon mòbil o de l’ordinador.

És molt important que durant aquest difícil període que estem vivint fem cas a les recomanacions i mesures que dicten els diferents governs, per tal d’evitar un augment de la propagació del virus i per tal de cuidar-nos i autoprotegir-nos, a nosaltres mateixos i als nostres éssers estimats.

Aquest període de quarantena que hem de realitzar suposa un repte per a tots i totes a nivell psicològic. Per aquest motiu crec important compartir a través de la meva web la Guia de recomanacions psicològiques per a quarantenes per malalties infeccioses que ha elaborat el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.Guia de gestió psicològica davant quarantenes per malalties infeccioses

Totes les pautes que recomanen són fonamentals per poder mantenir una bona salut psicològica durant aquestes setmanes que tenim per endavant, així que us recomano que la llegiu i les tingueu en compte.

mental-health-3813766_1280

 

Guia de gestió psicològica davant quarantenes per malalties infeccioses

 


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *