Adrià Gilabert
Psicólogo
Adrià Gilabert
Psicòleg

Adrià Gilabert López

Adrià Gilabert López

Des de l’any 2013 realitzant teràpia psicològica i grups terapèutics. Treballant i formant-me de forma contínua per créixer i per dur a terme l’atenció més completa i integral possible.

La meva formació de base va ser d’orientació Cognitiu Conductual i les diferents formacions especialitzades que he dut a terme i la Supervisió de casos que realitzo m’han aportat una visió i una pràctica terapèutica Integradora, adaptant-me a cada persona, a cada situació per tal de dur a terme una teràpia a mida de les necessitats específiques de la persona que atenc.

Vaig cursar la llicenciatura de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment vaig cursar un màster de psicologia clínica a AEPCCC per especialitzar-me a l’àmbit psicoterapèutic. El treball amb diversos grups de suport emocional em va despertar la passió per aquesta branca clínico social, fent-me conscient del fascinant món del treball psicològic amb diferents col·lectius i a nivell comunitari. Per aquest motiu vaig realitzar el màster d’Autolideratge i Conducció de Grups de la Universitat de Barcelona.

Així mateix també vaig realitzar el curs d’Intervenció en Dol i pèrdues al COPC i el Curs Tractament Psicològic del Trauma al Centre GRAT, el curs de Teràpia de Parella al Centre GRAT i la formació de la Tècnica d’Estimulació Bilateral Bakaikoa® TEBB al centre DENDROS (per el tractament d’experiències traumàtiques).

Actualment treballo com a psicòleg sanitari per compte pròpia i en diversos centres, des de l’any 2013, portant a terme teràpia i assessorament psicològic amb pacients adolescents i adults.

També he treballat amb diversos grups terapèutics i de suport emocional amb l’associació FEDER, Federación de Enfermedades Raras i a Creu Roja, grups de suport de persones afectades per patologies mèdiques minoritàries, grups d’ajuda per cuidadors no professionals de familiars amb discapacitat.

Sempre he sentit una inquietud humanista que m’ha impulsat a buscar, descobrir i conèixer nous horitzons la qual cosa m’ha aportat un punt de vista més integrador envers la teoria i la pràctica psicològica i formativa, intentant anar més endins per arribar més enllà.